men Trump giver ‘id’ et forsøg

ByBillige ugg

men Trump giver ‘id’ et forsøg

men Trump giver ‘id’ et forsøg

Hvad der skelner mellem Trump Derangement Syndrome er ikke kun generel hysteri om emnet, men desuden manglende evne til at skelne mellem legitime politiske forskelle på den ene side og tegn på psykisk patologi på den anden side.

Tag Trump ’s beslutning om klimaændringer. Den hyperbolle, der mødte hans tilbagetrækning fra Paris-aftalen, en forræderisk krigshandling mod det amerikanske folk, Amerika trådte bare tilbage som leder af den frie verden osv. Var forbløffende, men næppe usædvanligt, at dette var Trump .

Hvad kritikerne ikke synes at anerkende er, at Paris-aftalen i sig selv var et stort fiasko. Det indeholdt ingen ensartede forpligtelser og ingen håndhævelsesbestemmelser. Sikker på, at hele verden underskrev. Men på hvilket? Et frivilligt sæt af fordampede løfter. at ‘nå op på CO2-udledningen omkring 2030’. Det betyder at de stiger i yderligere 13 år.

Begrundelsen antager jeg, at udviklingslande som Indien og Kina bør gives et pass, fordi Vesten havde en begyndelse på to århundrede om industrialisering.

Jeg tror ikke, at Vesten skal undskylde eller betale for at have opfundet dampmotoren. Jeg har faktisk længst begunstiget en reel klimaændringspagt, stærk og eksigibel, der ville stille relativt ensartede krav til Kina, Indien, De Forenede Stater Stater, EU og alle andre villige til at deltage.

Paris var ikke andet end varm luft. Tilbagetrækningen var et helt sandsynligt politisk valg (den anden er tilbage, men forsøger at reducere vores CO2-skæreforpligtelser). De efterfølgende angreb på Trump var jo mere uhæmmet, fordi præsidentens anden adfærd i løbet af de sidste par uger havde rig mulighed for chok og forfærdelse.

Det er selvfølgelig tweets. Trump ser dem som en direkte ‘ufiltreret’ kanal til offentligheden. Hvad han ikke forstår helt, er det for ham, for alle er de en direkte ledning fra det ufiltrerede id. De sletter, hvad membranen normalt eksisterer mellem ens indre forstyrrelser og deres ydre manifestationer.

For de fleste mennesker, hvem bekymrer sig? For USAs præsident er der konsekvenser. Når præsidentens id taler, lytter verden.

Overvej hans tweets narre borgmesteren i London efter det seneste terrorangreb. De var forfærdelige. Det er en tid, hvor en præsident udtrykker sympati og solidaritet og stopper der. Trump kan ikke stoppe nogensinde. Han brugte ondskaben til at forny en gammel fejde med en mindre embedsmand i et andet land. Smuk i det yderste.

Som det var hans brug af London for at støtte sit misforståede rejsebud, at angribe sin egen justitsafdeling for at have ‘udvandret’ den oprindelige eksekutivsorden (ignorere det faktum, at Trump selv underskrev det) og underminere sagen for det, Moncler Outlet Online ligesom det går til Højesteret.

Som da han pralede af tweet at administrationen allerede laver ‘ekstrem vetting’. Men det eksploderer hele begrundelsen for rejsebuddet om, at der var behov for et 90-dages moratorium for indrejse, mens nye vettingprocedurer blev udviklet. Hvis vetting allerede er på plads, har forbuddet ingen mening. Begrundelsen fordamper.

Og hvis det ikke var tilstrækkeligt, krediterede han derefter sine egne indgreb i Saudi-Arabien for den pludselige presse, som Saudierne, UAE, Egypten og andre sunnistiske stater løber på Qatar for dets lange, løbende beskidte spil med støtte og armning terrorister (som det muslimske brorskab og Hamas) og spiller fodbold med Iran.

Det er godt at se vores sunni allierede konfrontere Qatar og forsøge at bringe det i tråd. Men hvorfor gør det personligt andet end at fodre præsidentidentifikationen? Gratuitously at injicere USA i krisen forsøger at gøre det Billige Moncler Outlet til en amerikansk snarere end et arabisk initiativ og gør vores allierede til instrumenter af amerikansk design snarere end forsvarere af deres egen region fra en dobbeltagent i deres midte.

Og det er bare fire dage ‘værd at tweets, alle vainglorious og selvskadelige. Hvor slutter det?

Økonomen Herb Stein sagde engang, at ‘hvis noget ikke kan gå på evigt, vil det stoppe.’ Dette kan virkelig ikke fortsætte, kan det? Men det er svært at se, hvad der ikke er en rygepistol, der er frembragt af Ruslands forespørgsel, faktisk stopper ham.

Trump blev valgt til at gøre politisk ukorrekt og havde brug for ting som at trække sig tilbage fra Paris. Han blev ikke valgt til at gøre vanvittige ting, begyndende med sine tweets. Hvis han ikke kan skelne mellem de to, vil Trump Derangement Syndrome kun blive epidemi. mand løj om angriberen, stakkede sig selv Lokale studerende forventes at deltage i national walkout over skoleskydningerDeath meddelelser til marts 13Winchester School Board enstemmigt modsætter væbnede lærerePanel godkender politiet deling håndhævelse for Middletown, LFCCWinchester School Board diskuterer tidslinjer for åbning af Innovation Center, administrationskontorerLetters til redaktøren begynder at tage form ud af fortiden. mand løj om angriberen, stakkede sig selv (1)

About the author

Billige ugg administrator